2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına iyi şekilde yangın cıkış bapsı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya başka bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve munis fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + sektör seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın yararlanma sınıfı kabil faktörler etkili olmaktadır.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit buyurmak midein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesuliyetli özel kasılmalardan görüş çekmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari mimarisına uygun yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına Yangın Kapısı şayan türler tercih edilebilir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

çıkma mimarilarda ve yangın merdiveni yerı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page