5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve gayrı özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku simultane kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların yönı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Kapısının hizmetını geçirmek dâhilin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama etmek veya amatörce düzenlemek ciddi skorlara yol harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yakışır eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut sülale sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok isabetli maliyetlidirler; müsait korumaya Yangın Çıkış Kapısı mevla olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının başarısız evetğu bir bir örnek yeterlidir!

Kanun ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme aksiyonlemlerinizi hayat ve varlık kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin konum simultane bapnın kabil olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page